Министърът на земеделието Явор ГечевЯвор Гечев е роден на 10 юни

...
Министърът на земеделието Явор ГечевЯвор Гечев е роден на 10 юни
Коментари Харесай

Министър Гечев: Докато не свърши войната, ще има проблеми в земеделския сектор

Министърът на земеделието Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година взе участие през днешния ден в национална среща с производители на плодове и зеленчуци в Пловдив, съобщи Българска телеграфна агенция.

Събитието се провежда от браншовата камара " Плодове и зеленчуци " и от Националната асоциация на картофопроизводителите.

Преди началото на форума пред публицисти Гечев уточни, че Министерството е почнало процедура за правене на нови софтуерни карти с нова методика на установяване на цените като част от Стратегическия проект за развиване на земеделието и селските региони за интервала 2023-2027 година Вече има ръководещ орган, а до няколко седмици ще има и мониторингов комитет, добави земеделският министър.

Опитваме се да реализираме баланс въз основата на рационалната политика. Докато не свърши войната и не се урегулират нещата, проблеми в бранша ще продължава да има. Винаги ще има недоволни, само че не очаквайте да работим отвън закона, сподели още земеделският министър.

При откриването на полемиката Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година уточни, че в стратегическия проект има редица неща, които ще бъдат делегирани на браншовите организациите и те ще могат непосредствено да извършват редица от дейностите и да оказват помощ на своите членове. Той увери също, че разговорът с организациите на производителите ще продължи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР